Сигурни сме, че продуктът, който ще коментира разпалено в днешната статия, е известен за всеки от вас. Малка е вероятността никога през живота си да не сте държали в ръце опаковка овлажняващ гел, който да ви служи по време на секс. Сигурни сме обаче и в още едно нещо, а именно това, че хората често допускат грешка при избора на лубрикант. Ние обикновено дължим тази тяхна постъпка на липсата на информация, която обикновено е важно да знаете.

Целта на днешната статия в никакъв случай не е свързана с образоването на потребителите, а по-скоро със сблъскване с някой от основните специфики и характеристики, отнасящи се пряко до смазочните материали. Съветваме ви да четете внимателно редовете по-долу, тъй като ще споделим с вас наистина интересни неща, които да вземете внимание при бъдеща покупка на лубрикант.

Магазин за секс артикули

За какво да внимаваме при избора си на лубрикант

За някой двойки използването на лубрикант е нещо задължително, тъй като техните разбирания опират до това, че секс козметиката им позволява да пробват непрестанно нови неща, без нито един от партньорите да усеща какъвто й да е било, дискомфорт или болка. Това, на практика, открива нови хоризонти пред влюбените и им позволява да се сблъскват с приятни усещания и върховни преживявания.

Хубаво е обаче да знаете колкото се може повече за съставките на това средство, както и рисковете, които крие то. В противен случай рискувате да си навлечете редица неприятности, свързани с вагинални възпаления и много по-сериозни проблеми.  Ето и нашите основни съвети:

  • Избягвайте продуктите, в които присъства глицерин;

Това е една от онези популярни съставки, които обикновено присъстват при лубрикантите, които са на водна основа. Целта на глицеринът е да превърне самия смазочен материал в много по-хлъзгав, отколкото е по принцип, така че проникването да се случва лесно и безболезнено. Не забравяйте обаче, че глицеринът е сходен с гликозата, което на практика означава, че той създава благоприятна среда за развитието на гъбични инфекции. И още нещо – избягвайте да си закупувате и лубриканти, в състава на които присъства сорбитол. Това е друг вид захар и последиците от съставката са същите, като тези при глицерина.

  • Ако сте моногамни и не изпитвате потребност да използвате презервативи, то бихте могли съвсем спокойно да се насочите към покупката на силиконов лубрикант. Помнете, че действието на този лубрикант е много по-продължително, в съпоставка с това на лубрикантите на водна основа. Друга важна подробност, с която е добре да сте запознати е това, че в състава на силиконовите овлажнители липсва захар и по този начин се игнорира опасността от появата на гъбични инфекции.
  • Избягвайте продуктите с ацетат;

Всяка една съставка, изписана върху опаковката на лубриканта, завършваща на „ацетат”, съдържа алкохол. В случай, че сте от онзи тип жени, които непрестанно се оплакват от чувствителност на кожата, заради прекалено изсушаване, то препоръчваме ви да избягвате тези смазочни продукти. Алкохолът действа изсушаващо на кожата и със сигурност това ще предизвика допълнително раздразнение за вас.

Предлагаме ви да посетите онлайн магазина Sexo.bg, където сме сигурни, че ще попаднете на изключително богата палитра, включваща какви ли не лубриканти, подобряващи значително интимния живот на мъжете и жените!

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2020/03/lubrikanti.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2020/03/lubrikanti-150x150.jpgadminСтатииеротичен магазин,лубриканти,развлечение,секс магазинСигурни сме, че продуктът, който ще коментира разпалено в днешната статия, е известен за всеки от вас. Малка е вероятността никога през живота си да не сте държали в ръце опаковка овлажняващ гел, който да ви служи по време на секс. Сигурни сме обаче и в още едно нещо,...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.