Днес виждаме стоматологични кабинети почти на всеки ъгъл. Добрата новина е, че въпреки сравнително високите цени на услугите, те далеч не стоят празни. Всеки кабинет си има своите клиенти, а те съвсем не са малко.

За да се развива един такъв бизнес гладко и безпроблемно, както и във всяка друга сфера е от значение счетоводното обслужване. Ако ви предстои стартиране на стоматологичен бизнес, не забравяйте да започнете на първо място с доброто счетоводно обслужване.

4 начина да се спрем на подходящата кантора

Съвсем естествено, дори и да имате планове да изграждате по-голяма стоматологична клиника, вие нямате нужда от счетоводител, който да стои там по цял ден и да работи на трудов договор.

На фона на този вариант, много по-добро решение би било да използвате услугите на голяма счетоводна кантора като contract.bg. Това ще ви гарантира не само повече професионализъм, но също и много по-голяма икономичност от към похарчени средства. Ето и четирите начина да попаднете на вашите хора:

1. Да имат опит в счетоводството на стоматологични кабинети

От огромно значение в избора на счетоводна кантора е фирмата да има опит в счетоводното обслужване в тази сфера. Без значение дали техни клиенти са били малки кабинети, в които практикува един специалист или по-мащабни практики, в които работят голям брой експерти, опитът е задължителен.

Имайте предвид, че не случайно кабинетите обслужват фирми в сходни сфери. Това негласно специализиране си има своите основателни причини. Много по-лесно и коректно ще водиш документацията на една фирма, в случай, че имаш опит с тази сфера.

Имайте предвид, че в различните браншове си има специфики и когато един счетоводител практикува по-дълго време, той несъмнено научава тънкостите в тази област.

2. Да нямат твърде много клиенти

Няма нищо по-неприятно от това да се доверите на счетоводна кантора, в която се обслужват стотици други клиенти и зад това има цял куп основания. Канторите, в които се обслужват по-голям брой фирми, несъмнено имат някои доста неприятни недостатъци и това е липсата на индивидуален подход.

Счетоводни услуги за зъболекари
Счетоводна фирма за стоматологични специалисти https://contract.bg/

Представете си, че нещо във вашата стоматологична практика ви тревожи, а от отсрещната страна на слушалката дори не могат да се ориентират вие от коя фирма сте. Когато най-накрая след куп обяснения разберат, започват да ровят из куп документи за да открият нещо по вашия въпрос.

За такава кантора не сте нищо повече от един малък процент от приходите, а за тях е все тая дали сте доволни или не. След вас на опашка чакат десетки други. Ето защо избирайте внимателно, като винаги се ориентирате към фирма с малко клиенти.

Така ще получите много по-добро обслужване и индивидуално внимание към всеки ваш проблем. Сами ще усетите колко може да бъде голяма разликата по този начин.

3. Да отговаря на въпроси по всяко време

Един добър счетоводител отговаря на запитвания на свои клиенти по всяко време. Хората, които са по-отдадени на работата си дори ще ви обърнат внимание в извънработно време и през почивните дни.

Разбира се, трябва да се опитате това да не се превръща в системна практика, защото все пак всеки има нужда от почивка и време за себе си. Ако успеете да намерите такъв счетоводител, оценете го по достойнство, защото не всеки е склонен да удовлетворява по този начин своите клиенти.

4. Да използва най-съвременен софтуер и програми

Разбира се, не на последно място трябва да се подчертае и това, че счетоводната кантора трябва да разполага с всичкото необходимо оборудване в програмно отношение.

Това ще позволи да бъдете обслужени по-бързо и без риск от допускане на грешки, а счетоводителят ще разполага с повече време, в което да ви обърне индивидуално внимание. Залагайте на фирми, които имат навика да обслужват по-голяма част от клиентите си онлайн.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2020/01/schetovodstvo-na-stomatolog.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2020/01/schetovodstvo-na-stomatolog-150x150.jpgadminСтатиисчетоводсители,счетоводство,управление,финансиДнес виждаме стоматологични кабинети почти на всеки ъгъл. Добрата новина е, че въпреки сравнително високите цени на услугите, те далеч не стоят празни. Всеки кабинет си има своите клиенти, а те съвсем не са малко. За да се развива един такъв бизнес гладко и безпроблемно, както и във всяка друга...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.