каталог за текстил

 

С радост ви съобщаваме, че каталогът за българската текстилна промишленост е с нова визия и функционалност! След като успяхме през последните години да се наложим на пазара, да привлечем нови фирми, да попълним каталога с възможно най-голям брой производители и търговци, беше време да обновим дизайна на сайта.

С новата функционалност ще може още по-добре да рекламирате фирмата или магазина си, както и ще сте сигурни, че хората ще ви открият еднакво добре както от десктоп компютри, така и от таблети и смартфони. Новият дизайн на сайта е с респонсив характер, благодарение на който отговаряме на всички стандарти за удобство и използваемост на всякакви устройства – компютри, лаптопи, таблети, фаблети, смартфони и дори обикновени телефони.

Заедно с нововъведенията обявяваме и промоционални цени за добавяне в каталозите на производители и търговци. Ако желаете да добавите своята фирма в каталог, моля кликнете тук – искам да добавя фирмата си. Ако желаете да рекламирате и магазина си, може да го направите оттук – искам да добавя магазина си. Възползвайте се от изгодните оферти!

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2017/04/bgtextile-logo-1140x300-1024x213.pnghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2017/04/bgtextile-logo-1140x300-150x150.pngadminБлог  С радост ви съобщаваме, че каталогът за българската текстилна промишленост е с нова визия и функционалност! След като успяхме през последните години да се наложим на пазара, да привлечем нови фирми, да попълним каталога с възможно най-голям брой производители и търговци, беше време да обновим дизайна на сайта. С новата...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.