(Няма гласували)

Информация Дейност Каталог Продукти Обекти

 

Информация за фирмата

Местоположение: Стара Загора, Казанлък, онлайн магазин

Адрес:

Лице за контакти:

Телефон/GSM: 0888 75 66 77

Email: evizabg@abv.bg

Сайт: www.evizabg.com

Дейност

В магазини „Евиза“ се предлага огромно разнообразие от дамско, мъжко и детско облекло, платове, както и различни аксесоари. Моделите са произведени в България и се отличават със своето високо качество. Започнахме дейността си преди цели две десетилетия, а днес можем да се похвалим с добре изградено име, превърнало се в нарицателно за качествена българска мода, четири магазина в град Стара Загора и модерен онлайн магазин – evizabg.com.

Както всяко начало, при нас също беше трудно. Още тогава вече се оформяше доста сериозна конкуренция и, за да се отличим, се налагаше да прибягваме до по-рисковани и трудоемки решения. Едно от тях е създаването на звено за собствено производство на дрехи веднага след старта. За щастие, инвестицията си струваше и успяхме да предложим на клиентите си наистина качествено българско облекло вместо вносни реплики, които вече бълваха отвсякъде.

Постепенно започнахме да се утвърждаваме на местния пазар и с много усилия успяхме да изградим стабилна верига от магазини в Стара Загора, както и онлайн магазин, обслужващ цяла България, дори и чужбина. Именно с негова помощ постепенно започнахме да се налагаме и на Европейския пазар, а днес имаме изградени десетки дългосрочни партньорства с търговци на едро и дропшипъри. По този начин качествените дрехи, които произвеждаме, достигат до все повече хора в България и Европа.

Интересно е и развитието на асортимента, който предлагаме в нашите магазини, и неговата неспирна положителна промяна и еволюция. Постепенно започнахме да произвеждаме много по-разнообразни и интересни модели от сатен, рокли, клинове и бодита. Развихме до изключително сериозна степен секцията с дамска мода в магазините ни, като предлагаме дори и дрехи за бременни и макси мода. Стремим се да сме в крак с всички сезонни и модни тенденции, така че Евиза да е любимото място за пазаруване и на летни дрешки, и на дебело и топло зимно облекло. В магазините ни вече са налични дори и елегантни рокли за специални поводи.

Днес произвеждаме със собствени усилия повече от 5000 най-разнообразни дамски, мъжки и детски модела в най-различни кройки и разцветки, влагайки над 600 вида плат!

 

PDF каталог с продукти и услуги

Produkti

Търговски обекти

Онлайн магазин – https://evizabg.com

Магазин 1 – гр. Стара Загора, Park Mall

Магазин 2 – гр. Стара Загора, Mall Galeria

Магазин 3 – гр. Стара Загора, ул. Свети Княз Борис 114

Магазин 4 – гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 74

Магазин 5 – гр. Казанлък, пл. Севтополис 1

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/02/eviza.pnghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/02/eviza-150x150.pngadminVIP & GOLDДамско облеклоДрехи - онлайн магазиниДрехи и аксесоариКазанлъкМодни аксесоариМъжко облеклоСтара ЗагораЦяла България  Местоположение: Стара Загора, Казанлък, онлайн магазин Адрес: Лице за контакти: Телефон/GSM: 0888 75 66 77 Email: evizabg@abv.bg Сайт: www.evizabg.com В магазини „Евиза“ се предлага огромно разнообразие от дамско, мъжко и детско облекло, платове, както и различни аксесоари. Моделите са произведени в България и се отличават със своето високо качество. Започнахме дейността...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.