(2 гласа, оценка: 5,00 от 5)

Информация Дейност Каталог Продукти Обекти

Elmaira logo

 

Информация за фирмата

Местоположение: София

Адрес: ул. Илиенско шосе 1, ет. 3, офис 309

Лице за контакти: Илиян Киров

Телефон/GSM: 0878 28 30 91

Email: sales@elmaira.bg

Сайт: www.elmaira.bg

Дейност

„Елмайра” ЕООД се установява на българския пазар през 2008 година и се занимава с производство и продажба на дамско, мъжко и детско облекло, както и продажба на дамски чанти и аксесоари. Продажбите се извършват чрез онлайн магазин, базиран на домейна „www.elmaira.bg”. В последните години фирмата е сред лидерите в онлайн продажбите на дамско облекло, като се забелязва тенденция и в увеличаване търсенето на мъжки и детски дрехи.

Мисията на компанията е да предостави на своите клиенти широк избор от едновременно красиви и подходящи за сезона дрехи, комбинирани с любезно и прецизно обслужване от момента на поръчка до получаване на доставка, а и след това. Целта е пълно удовлетворение у клиентите и превръщането им в дългосрочни партньори.

Първоначално собственикът на „Елмайра” започва работа сам, като осъществява само търговия на дамски дрехи. Началото е трудно, тъй като периодът е неблагоприятен за стартиране на бизнес. Нужна е цяла година на фирмата, за да изгради партньорства с доставчици и куриерски фирми, както и да започне да добива популярност сред клиентите. Все пак след първата година благодарение на нестандартни за българския бизнес решения и стратегии „Елмайра” успява да се наложи като име сред клиентите. Компанията постепенно израства и до края на втората година вече изпълнява успешно десетки поръчки всеки ден, като започва да продава и мъжки и детски дрехи. Наема се по-голямо офис помещение и няколко служители, които да обслужват дейностите по маркетинг и логистика. Следва успешен период за фирмата, в който си осигурява достатъчно приходи, не само за да съществува в моментното си състояние, но и за да инвестира в подобряването му. През 2012 се обособява собствен производствен цех, наемат се служители за неговите нужди и оттогава досега непрекъснато се правят инвестиции в съвременно оборудване и обзавеждане.

Въпреки че „Елмайра” осъществява своята дейност в един от браншовете с най-сериозна конкуренция, компанията преодолява всички трудности и заплахи и се е утвърдила стабилно на пазара. Фирмата постоянно се развива и благодарение на отличната си репутация е изградила устойчиви взаимоотношения с клиенти на едро, куриерски фирми, онлайн платформи за търговия и доставчици на дрехи.

PDF каталог с продукти и услуги

Produkti

 

1_tritsvetna_roklia 2_sinya_roklya_toska 4_roklia_ot_triko 5_asimetrichna_tunika 6_cheren_sukman 8_asimetrichna_bluza 9_dvutsvetna_tunika 10_sportni_poturi 12_komplekt_ot_triko

 

 

Търговски обекти

Онлайн магазин Елмайра – www.elmaira.bg

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2015/03/Elmaira-logo.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2015/03/Elmaira-logo-150x150.jpgadminVIP & GOLDДамско облеклоДетско облеклоДрехи и аксесоариМодни аксесоариМъжко облеклоЦяла Българияблузи,бюстиета,гащеризони,дамски дрехи,дамски чанти,детски дрехи,дрехи,елеци,жилетки,клинове,мъжки дрехи,облекло,онлайн магазин за дрехи,панталони,поли,потници,ризи,рокли,сукмани,туники  Местоположение: София Адрес: ул. Илиенско шосе 1, ет. 3, офис 309 Лице за контакти: Илиян Киров Телефон/GSM: 0878 28 30 91 Email: sales@elmaira.bg Сайт: www.elmaira.bg „Елмайра” ЕООД се установява на българския пазар през 2008 година и се занимава с производство и продажба на дамско, мъжко и детско облекло, както и продажба на дамски чанти...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.