Брандът е разпознаваем за цялата ни страна. Той се състои от верига казина, спортни барове, както и онлайн сайт за спортни залози. В епицентъра на политиката на Efbet е самият клиент, както и неговите лични желания и потребности.

Две са фирмите, върху които се гради цялата компания. „Галиция“ ООД се занимава предимно с предприемачеството и строителството на жилищни и административни сгради и „Еврофутбол“ ООД, който е първият лицензиран наземен оператор.

Интернет фирма за прогнозни залагания - 5bet.euНачалото е било поставено през далечната 1990 година в град София. Тогава е било открито казиното „Колумбия“, което не е било с голям капацитет, но за сметка на това е било изключително известно заради перфектното обслужване и множеството развлечения. Всичко това е било ясна предпоставка за предизвикването на интереса от страна на клиентите и създаването на коректни и дълготрайни взаимоотношения с тях самите.

Полезна информация

·       Казина

Годините, през които компанията е доказвала себе си, я превръщат в основен лидер на пазара, предлагаща различни развлечения. Фирмата решава, че е необходимо да не престава да се разширява и да открива все повече казина, намиращи се на територията на страната. Следвайки основно нагласите на своите клиенти, брандът се превръща във водеща сила в България.

·       Спортни залози

Още преди самата верига да получи името Ефбет е бил създаден и сайтът Efbet.com. Този интернет портал за спортни залози е първият лицензиран онлайн букмейкър в страната. Хората, които са привърженици на залаганията, го предпочитат, заради високите залози.

Дори и да посещавате сайта за пръв път, то опростената му структура ви позволява да се ориентирате до минути.

·       Възможност за залагане чрез bitcoin

Криптовалутата е широко използвана в цял свят, независимо от това, че в България тя се използва твърде рядко и не е добре позната. Едно от основните предимства на тази валута се състои в това, че при нея тегленето и депозирането се извършва изцяло анонимно.

Не ви грози ни най-малка опасност, когато залагате в сайта. Едно от свръх привилегиите за забързаните и модерни граждани се изразява в това, че не е нужно да се съобразяват с работното време на някого, тъй като можете да залагате буквално денонощно и да се възползвате от последните минути, преди старта на дадено състезание.

·       Каква е партньорската програма

Програмата „Стани партньор“ позволява на клиентите да работят с нея изключително удобно и лесно, като използват телефон или компютър. Днес общият брой на казината от веригата надхвърля числото 20 и се наблюдава тенденцията да се увеличават с всяка изминала година.

За Ефбет на първо място са потребностите на клиентите. За компанията е важно да се комуникира с хората. Тя прави всичко по силите си, за да ги дари с коректност и лоялно обслужване.

Надяваме се да сме ви били полезни и да сме успели да отговорим на една не малка част от задаваните от вас въпроси. Наясно сме с това, че когато става въпрос за залози, то хората обикновено се стремят да научат колкото се може по-полезна информация за букмейкъра, така че у тях да не тегнат никакви тревоги.

Разбира се, винаги имате възможността да почерпите още и още информация, посещавайки онлайн платформата за спортни залози 5Bet.eu. Там ще откриете съвети, благодарение на които да се превърнете в печеливши играчки.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2019/12/zalozi-online.jpeghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2019/12/zalozi-online-150x150.jpegadminСтатииБрандът е разпознаваем за цялата ни страна. Той се състои от верига казина, спортни барове, както и онлайн сайт за спортни залози. В епицентъра на политиката на Efbet е самият клиент, както и неговите лични желания и потребности. Две са фирмите, върху които се гради цялата компания. „Галиция“ ООД се...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.