Ако вече сте купили облеклото и обувките за сватбата си, тогава е настъпил моментът за аксесоарите. Има едно основно правило в избора на бижу за венчавката, което гласи „Не прекалявайте!“. Представата за голям брой блестящи накити е примамлива. Но, ако НЕ целите накитите да ви засенчат в най-чакания момент от живота ви, в такъв случай обърнете внимание на следното..

Бижута за булката

Избягвайте прекаления блясък, особено когато сватбената рокля е в класическия бял цвят. Изберете най-подходящите бижута, базирайки се на детайли във външността си. Съществен нюанс във визията на булката са прическата и сватбената рокля. Най-изисканото решение за аксесоар за сватбата е дискретно бижу, направено от сребро и перли.

Неоспоримо най-стилното бижу за една младоженка е лека сребърна висулка, която съдържа нежна структура и лек диамант. В съчетание със същата линия обеци комбинацията може да бъде поразително постижение за визията.

Перлените обеци и колиета от сребро също представляват привлекателно решение за всяка една младоженка. По-скромните размери на естествените сладководни перли са идеално решение за елегантния завършек на сватбеното облекло.

Не бива да забравяте – разкарайте годежния пръстен след официалния обет. Все пак трябва да акцентираме върху брачната халка.

Бижута за младоженеца

Първо място в списъка с подходящ инвентар за младоженеца се отрежда на часовника, особено когато бива подарен от годеницата му. Структурата на часовника трябва да бъде изискана, с изработка от сребро или злато.

Същевременно каишката може да бъде както от благороден метал (сребро или злато), така и от кожа. В замяна на часовника може да се сложи сребърна или кожена гривна, която да акцентира върху концепцията на вратовръзката и костюма.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/11/svatbeni-aksesoari.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/11/svatbeni-aksesoari-150x150.jpgadminСтатииАко вече сте купили облеклото и обувките за сватбата си, тогава е настъпил моментът за аксесоарите. Има едно основно правило в избора на бижу за венчавката, което гласи „Не прекалявайте!“. Представата за голям брой блестящи накити е примамлива. Но, ако НЕ целите накитите да ви засенчат в най-чакания момент...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.