В тази статия ще напишем защо наистина си заслужава да пазаруваме от интернет дори неприсъщи за търгуване стоки, каквито са например погребалните стоки и аксесоари.

5 причини да купуваме ковчези в интернет

Плюсовете и минусите на онлайн търговията можем да ги обсъждаме безкрайно, но те не са на дневен ред в този материал. Сега ще изброим 5 причини защо да купуваме ковчези онлайн и какви са предимствата на това улеснено пазаруване.

Причина 1 – Богат избор

Вие имате право на избор на ковчег, независимо дали ще посетите офиса на траурната агенция в населеното си място или ще отворите Google.bg и ще потърсите за ковчези. В единия случай ще получите каталог, който да разгледате и от който да изберете ковчега.

В другия случай ще получите възможност да посетите няколко различни сайта, във всеки от който ще има каталог. Така ще разгледате още по-голямо количество ковчези, без да напускате своя стол, на който седите, докато разглеждате моделите.

Причина 2 – По-добра цена

За да сме максимално честни и искрени ще споделим, че цените могат да се движат и в двете посоки. Цената на моделите може да бъде по-ниска в офиса, но и обратното – в сайта на фирмата за погребения, която разглеждате.

И все пак опитът сочи, че в интернет благодарение на по-голямото разнообразие може да получите по-добра цена. Дори по този начин може да откриете желания ковчег на по-ниска цена в конкурентния сайт.

Причина 3 – Консултации

Ако посетите физическия офис на траурната фирма ще получите в най-добрия случай консултация от търговеца. Има редица случай, при които е поставен буквално казано един продавач, който дори не може да ви консултира. Вие нямате избор – поръчвате, без да получите отговори на въпросите си.

В обратната крайност са сайтовете онлайн. Ако някой откаже или просто не може да ви консултира, вие може да затворите сайта и да посетите друг. В него ще ви консултират и ще може да закупите ковчега, който сте пожелали.

Причина 4 – Поръчка

Поръчката на ковчег онлайн е абсолютно идентична с тази от физическия магазин. И в двата случая ще получите желание от вас модел за буквално едно и също време като срок.

Разликата е в това, че онлайн разполагате с по-голям избор и може много по-лесно да откриете желания размер, цвят, материал на изработка, на страхотна цена. И отново ще го получите на следващия ден, независимо че се доставя от другия край на България.

Причина 5 – Бързина

100% гаранция, че ще спестите много повече време, ако поръчате онлайн. Няма да губите време в търсене на офис на погребална фирма, няма да имате допълнителни разходи за гориво. Отваряте сайта, поръчвате и сте готови буквално за една минутка. Който цени времето си, ще е съгласен напълно с тази точка и определено ще се откаже от всякакви разходки наляво и надясно в търсене на един обикновен ковчег.

Каталог с ковчези
Драперии за ковчези https://omegafuneral.com/draperii
https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2020/03/kovchezi.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2020/03/kovchezi-150x150.jpgadminСтатииковчези,погребални агенции,погребение,траурни фирмиВ тази статия ще напишем защо наистина си заслужава да пазаруваме от интернет дори неприсъщи за търгуване стоки, каквито са например погребалните стоки и аксесоари. 5 причини да купуваме ковчези в интернет Плюсовете и минусите на онлайн търговията можем да ги обсъждаме безкрайно, но те не са на дневен ред в...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.