Как да поддържаме секс играчките и какво да не правим с тях? Почти всеки съвременен мъж или жена вече разполага в дома си различни секс играчки, които могат да бъдат изключително полезни за разнообразяването на интимните отношения с партньора.

Освен това, те също така могат да се използват и за внасяне на малко емоция в процеса на самозадоволяване. Разнообразието от идеи е огромно, а в секс шоповете можете да избирате измежду все по-нестандартни и оригинални продукти.

Въпреки че използването на секс играчки на практика е безопасно, все пак трябва да знаете как да ги използвате и как да ги поддържате.

Почистването е от голямо значение за да поддържаме на секс играчките

При почистването на секс играчките е от голямо значение да знаете дали материята, от която са направени е порьозна (тоест дали има пори) или не. Порьозните материали са по правило по-трудни за почистване.

Те обикновено изискват да се постараете повече и да ги накиснете в топла вода с препарат за почистване (може да е сапун, а може да е и специален почистващ гел за подобни играчки (има ги по секс шоповете – вижте например в Sexo.bg).

UV стерилизатор

Много полезен артикул в ежедневието е така наречения UV стерилизатор. Той може да ви помогне допълнително с почистването на вашите секс играчки, след като вече сте ги измили.

UV стерилизаторът всъщност е направен за почистване на всичко, но може да се използва и за това. Обикновено той е напълно безопасен за ползване на всякакви предмети, тъй като унищожава всякакви вируси и бактерии по предметите.

Какво не бива да правим със секс играчките

Не използвайте за почистването на своите секс играчки агресивни химикали и препарати, защото по този начин част от тях, ако не са изплакнати добре, може да попадне върху члена или във влагалището, а това може да бъде опасно.

Друго, което трябва да се избягва, това е миенето на тези артикули в миялната за чинии или в пералнята. Да, там всичко се измива много добре, но много от тези предмети могат да се повредят от високата температура и агресивно миене.

Никога не споделяйте секс играчките си с когото и да било, освен с интимния си партньор, но само ако с него сте достигнали до етап, в който практикувате необезопасен секс, защото сте запознати със здравния си статус

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2023/05/poddyrjame-seks-igrachkite.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2023/05/poddyrjame-seks-igrachkite-150x150.jpgachopОнлайн магазиниSexo.bgКак да поддържаме секс играчките и какво да не правим с тях? Почти всеки съвременен мъж или жена вече разполага в дома си различни секс играчки, които могат да бъдат изключително полезни за разнообразяването на интимните отношения с партньора. Освен това, те също така могат да се използват и за...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.