(Няма гласували)

Информация Дейност Каталог Продукти Обекти

 

Информация за фирмата

Местоположение: онлайн

Адрес: няма физически адрес

Лице за контакти: Елегантна

Телефон/GSM: 0877 10 66 20

Email: sales@elegantna.eu

Сайт: www.elegantna.eu

Дейност

Елегантна е онлайн магазин, който възникна от търсенето на дамски дрехи в големи размери. Българският пазар колкото е всеобхватен и изпълнен с онлайн магазини, толкова е и разочароващ в това отношение.

Точно затова Елегантна се появи в онлайн сферата и започна предлагане на изцяло български дамски дрехи, в размери до XXXXL. Изключително стилни и подходящи за всяка жена не само за официални поводи, но и за ежедневието.

Наред с дрехите, в магазина се предлагат и ръчно изработени аксесоари от различни материи. Със сигурност всеки може да намери нещо полезно и подходящо в магазина. Остава само да ни се доверите 🙂

PDF каталог с продукти и услуги

Няма каталог в момента.

Produkti

 

Търговски обекти

Онлайн магазин Елегантна – www.elegantna.eu

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/02/elegantna-520-245.pnghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/02/elegantna-520-245-150x150.pngadminVIP & GOLDДамско облеклоДрехи - онлайн магазиниДрехи и аксесоариМодни аксесоариЦяла България  Местоположение: онлайн Адрес: няма физически адрес Лице за контакти: Елегантна Телефон/GSM: 0877 10 66 20 Email: sales@elegantna.eu Сайт: www.elegantna.eu Елегантна е онлайн магазин, който възникна от търсенето на дамски дрехи в големи размери. Българският пазар колкото е всеобхватен и изпълнен с онлайн магазини, толкова е и разочароващ в това отношение. Точно затова Елегантна се...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.