Много хора предпочитат да организират парти у дома, вместо да наемат за това ресторанти и зали за тържества. Без значение дали празнувате повишение, рожден ден, имен ден, детски рожден ден или нещо друго, трябва да се помисли за няколко основни неща – храна, напитки и разбира се парти декорация.

Оказва се, че с добра преценка, организация и планиране можем да се справим с доста малко средства, без да е нужно да бъркаме дълбоко по джобовете си и да нарушаваме баланса на финансите за месеца.

И докато за храната и напитките всичко зависи от аудиторията (например за повишение в службата можете да празнувате с любима марка бира, а за детски рожден ден е подходящо поднасянето на сок, пълен с витамини), то декорацията (можете да разгледате предложенията на Dara.bg). е приблизително подобна при всеки повод.

Какви аксесоари са ни нужни за домашнa парти декорация

За парти декорация вкъщи са нужни няколко основни артикула, свързани с декорацията и създаването на подходящата атмосфера. Без да ги подреждаме по важност, те са следните:

  • Конфети

Конфетите са много бобър избор, тъй като се вписват в празничната атмосфера при всякакъв тип събирания. Те не са скъпи, създават изключително добър празничен ефект, а настроението е гарантирано. Е, имат си и един недостатък, а той е, че след парти някой трябва да почисти;

  • Балони

Непременно трябва да включите и балони. Има специални приспособления за надуване на балони, не е необходимо да се напъвате за всеки един балон по отделно. Те създават настроение с пъстрите си цветове и всеки ги асоциира със забавления;

  • Серпентини

Нима е възможно да има парти и истинска празнична обстановка, ако не са включени и любимите на всички ни серпентини? Те идват в безкрайно разнообразие от цветове и форми, а ефектът който предизвикват си заслужава парите. Да не говорим, че цената им никак не е висока;

  • Парти шапки

Нека да не забравяме и онези весели парти шапки, които ни помагат в създаването на весела, лека и несериозна атмосфера, така нужна на всички ни в натовареното ежедневие. Парти шапките са малки, леки и забавни, а дизайнът и изборът на цветове е във ваши ръце.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2021/09/party-dekoracii.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2021/09/party-dekoracii-150x150.jpgachopДрехи и аксесоариsmeshkinadreshki.com,декорация,партиМного хора предпочитат да организират парти у дома, вместо да наемат за това ресторанти и зали за тържества. Без значение дали празнувате повишение, рожден ден, имен ден, детски рожден ден или нещо друго, трябва да се помисли за няколко основни неща - храна, напитки и разбира се парти декорация. Оказва...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.