Модулните картини са страхотна идея за украса на всякакъв тип помещения. Те биха  придали модерен и стилен вид както на стаите в жилището, така и на офиса. Размерите и формата могат да бъдат най-различни, както и изображенията върху тях. Изключително трайни и леки, те се монтират бързо и ако случайно решите да ги преместите, това не би представлявало никакъв проблем.

Нека видим какви варианти имаме да разнообразим интериора с помощта на модулни картини.

Най-напред, бихте могли да декорирате гола стена. За никого не е тайна, че подобна гледка може да е доста депресираща. Обикновено голата стена се украсява или с етажерки и шкафчета, или с картинни пана. В случай, че стената е с големи размери, а мебелировката – скромна, най-добре е да се спрете на пана в по-голям размер и с повече части. Особено красиво и актуално изглеждат модулните картини от пет части, при които средното пано е най-голямо, а следващите са с по-малки размери, симетрично разположени от двете му страни.

Ако ще украсявате трапезария, мотиви с плодове и зеленчуци биха били много удачно решение. По същия начин, спалнята може да бъде декорирана с модулна картина, изобразяваща красив пейзаж, който да ви помогне да се отпуснете. За хола са добре дошли всякакви изображения, а ако държите да изглежда супер модерно, тогава изберете нещо абстрактно. Разбира се, ако стилът на мебелите е класически или винтидж, абстрактното пано съвсем няма да бъде удачно решение, което означава, че освен с цветовете и вкусовете си, следва да се съобразите и с тези неща.

Тук е мястото да отбележим, че флоралните мотиви са напълно универсални и биха подхождали на всичко.

Модулните картини могат да намерят място и при оформление на камината или друго обособено място в стаята, например различни ниши. Ще получите много красив ефект, ако съчетаете с някакъв вид осветително тяло. Подходящи са всички видове, само трябва да се съобразите с размера на нишата и нейната форма. Лед луничките, например, са опция, която е напълно универсална, най-вече поради малките си размери и мобилността по отношение на позиционирането им. Ако разполагате с повече място, може да поставите и висок наземен лампион или пък изящна стенна лампа.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2019/03/8032-5.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2019/03/8032-5-150x150.jpgadminСтатииМодулните картини са страхотна идея за украса на всякакъв тип помещения. Те биха  придали модерен и стилен вид както на стаите в жилището, така и на офиса. Размерите и формата могат да бъдат най-различни, както и изображенията върху тях. Изключително трайни и леки, те се монтират бързо и ако...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.