3Д панелите са много модерен и стилен начин да направите интериора на дома или офиса забележителен. Те са на пазара сравнително отскоро, но вече са се наложили като един уникален начин за разкрасяване на жилището, подходящ както за хора с повече възможности, така и за тези, чиито доходи са по-скромни.

Стенните 3Д панели са в състояние да придадат оригиналност на всяка една стая, осигурявайки красива игра на светлината, която се плъзга по релефната повърхност. Всъщност, именно светлината е една задължителна добавка към осъществяването на сполучливите идеи с такива панели. Обикновено монтажът им се съпътства с подходящи осветителни тела на добри цени, а резултатът е буквално вълшебен. Прекрасен пример за това, как с минимални средства можем да постигнем удивително красив резултат.

Видовете стенни панели се различават по вида на материала, от който са изработени, както и от текстурата, която пресъздават. Точно в това се крие и голямото им очарование – с тяхна помощ можете лесно да осъществите дори и най-смелите дизайнерски идеи, тъй като те могат да имитират всяка позната повърхност – от дървото, до камъка.

Най-популярни са 3Д стенните панели, изработени от полимерни материали или гипс, но се срещат предложения и от дърво, бамбук,  MDF, дори стъкло или алуминий.

Нека видим какви интересни идеи можете да реализирате с този модерен и атрактивен вариант на декорация.

Всъщност, дизайнерите са на мнение, че не е от толкова голямо значение с какво точно ще облицовате стената, а трябва преди всичко да се постараете да изберете декорацията така, че идеално да съвпада с индивидуалния дизайн на стаята и да си хармонизира по категоричен начин с нейния стил.

С 3Д панели можете да облицовате както цяла стена, така и фрагменти. Те успешно заместват декорацията с картини. А ако решите да ги позиционирате в разчупени, асиметрични позиции, ще създадете много лесно едно невероятно модерно впечатление и ще накарате модерния интериор да засияе в пълната си прелест.

Едно от най-хубавите качества на стенните 3Д панели е, че те могат да се боядисват в различни цветове. По този начин на практика няма никакви ограничения и дори и вече да сте подбрали обзавеждането, можете спокойно да си добавите стенни панели и да ги боядисате в точния нюанс, който най-добре ще подхожда на декора.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2019/04/panel.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2019/04/panel-150x150.jpgadminСтатии3Д панелите са много модерен и стилен начин да направите интериора на дома или офиса забележителен. Те са на пазара сравнително отскоро, но вече са се наложили като един уникален начин за разкрасяване на жилището, подходящ както за хора с повече възможности, така и за тези, чиито доходи са...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.