Местоположение: София

Адрес: ул. Поп Богомил 31

Лице за контакти: Мира Попова

Телефон/GSM: 0886430283

Email: info@miraem.com

Сайт: http://www.miraem.com

Информация: Мираем ЕООД е вносител на щокови платове от Англия.
Предлагаме платове 100% памук, които се отличават с високо качество на тъканта, която е здрава и стегната, с изчистен и устойчив печат и с висока издържливост на износване.
Платовете са подходящи както за декорация на Вашия дом – за дамаски, завеси, щори, покривки, шалтета, възглавнички, така и за други най-разнообразни текстилни изделия като чанти, калъфи, престилки, шапки … и какво ли още не.
Английският дизайн е уникален със своята елегантност, настроение и интелигентно съчетание на цветовете и формите, а различните десени с еднакви цветови тонове позволяват да се правят красиви комбинации.
На сайта на фирмата може да видите всички налични към момента в магазина платове и информация за тях.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2017/05/bez-logo-bgtextile-7.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2017/05/bez-logo-bgtextile-7-150x150.jpgadminСофияТекстилни изделия - магазиниМестоположение: София Адрес: ул. Поп Богомил 31 Лице за контакти: Мира Попова Телефон/GSM: 0886430283 Email: info@miraem.com Сайт: http://www.miraem.com Информация: Мираем ЕООД е вносител на щокови платове от Англия. Предлагаме платове 100% памук, които се отличават с високо качество на тъканта, която е здрава и стегната, с изчистен и устойчив печат и с висока издържливост на износване. Платовете са...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.