Комарите, мухите и, изобщо, всякакви летящи насекоми стават неизменни обитатели на дома ни през всяко лято. Колкото и да обичам летните месеци, още с настъпването на юни се появяват първите миризливки и комари, които ме карат да чакам с нетърпение есенното захлаждане. Това безспорно е най-голямата напаст в града и ни причинява страшни неприятности. Почти не спираме да чешем ухапванията си от комари през цялото лято и едва успяваме да скрием храната в кухнята от налитащит й мухи. Дори и през нощта нямаме покой и често сънят ни е нарушен от дразнещия звук на летящи комари и техните опити за нападение.

Въпреки че всеки прозорец вкъщи е обородван с мрежа против насекоми, те винаги успяват някакси да влязат вкъщи. Понякога лично се заемам със задачата да ги изтребя всички, но това се оказва мисия невъзможна. Опитвали сме всякакви решения, но без кой знае какъв успех. Не помагат нито висящите ленти с лепило, нито включените в контакта ароматизатори и спрейове. Започнахме дори да се пръскаме със спрей за тяло против комари, но ефектът му е твърде краткотраен и е необходимо денонощно да бъдем напръскани, което пък от своя страна е вредно за здравето. Чак през последното лято открихме наистина ефективно решение, което трайно отстрани комарите и мухите. Става въпрос за инсектицидна лампа.

Тя се монтира в стаята много лесно, размерът й не е голям и напълно пасва на интериора в дома. Изглежда като част от обзавеждането и същевременно се справя безотказно с абсолютно всички летящи насекоми. Откакто я поставихме, дори не сме чували звук от летяща муха или комар. Това безспорно е най-ефективният начин да бъдат елиминирани всички тези дразнещи насекоми, които провалят иначе така приятното лято. Най-хубавото е, че инсектицидната лампа премахва насекомите в целия апартамент, въпреки че е монтирана само във всекидневната. Освен това, устройството се използва много лесно – трябва само да го включим в контакта и от време на време за няколко минути да почистваме убитите насекоми.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/09/lampa-protiv-muhi-sreshtu-komari-150kvm-gardigo-newfresh-650x489_0.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/09/lampa-protiv-muhi-sreshtu-komari-150kvm-gardigo-newfresh-650x489_0-150x150.jpgadminСтатииКомарите, мухите и, изобщо, всякакви летящи насекоми стават неизменни обитатели на дома ни през всяко лято. Колкото и да обичам летните месеци, още с настъпването на юни се появяват първите миризливки и комари, които ме карат да чакам с нетърпение есенното захлаждане. Това безспорно е най-голямата напаст в града...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.