Лятото е сезон , за който всяка жена трябва да си набави специални ефектни обувки. Може да опитате с щампи и рисунки на екзотични животни. Или да си набавите модел от велур с цвят на ирис. Особено подходящи за лятото са мокасините, които идеално се съчетават с бели дънки, панталони каки и риза в мъжки стил. Да не забравяме , че те са особено удобни за дамите, които често шофират. Тези обувки демонстрират вашия свободен дух и спокойствие. Те са добрата, сдържана, ежедневна класика.

В магазините се предлагат качествени и луксзозни елегантни обувки на класически токчета, подходящи за ежедневието, за работа в офиса, за разходка. Само трябва да ги подберете в модните цветни разцветки.

Обувките и сандалите на високи токчета никога не са излишни за нашия летен гардероб. Независимо че картата ви ще се поизпразни доста , вие ще бъдете възнаградени с усещането за привлекателност и стил, а това си струва жертвата. Освен това този модел обувки подчертават красивата линия на женския крак, увеличават ръста , носят дързост и самоувереност. Никой мъж не може да устои на жената на високи токчета – доказан факт.

Тази година са особено актуални обувките с каишки. За лятото задължително трябва да си осигурите елегантни обувки и сандали на висок ток или гладиаторски сандали – до глезена или до коляното. За вечерта са подходящи модели с метален блясък. За да направите впечатление на вечерно парти, ще са ви необходими чифт модни обувки с метални токчета в злато или сребро. Когато си купувате сандали или отворени летни обувки, не забравяйте, че те трябва да лягат плътно по крака, за да не се получава дискомфорт. Сандалите са главен атрибут за почивката на море. За тази цел те трябва да са в модни разцветки и материали – кожа от крокодил или имитация на кожа от влечуго или велур. Тези модели са хит за идващото лято.

Ниски обувки, високи токчета, елегантни сандали с шнурове в различни цветове – летните модели обувки със своя разнообразен дизайн при всички случаи ще придадат блясък и лекота на външния ви вид.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2019/03/letni-obuvki.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2019/03/letni-obuvki-150x150.jpgadminБлогСтатииЛятото е сезон , за който всяка жена трябва да си набави специални ефектни обувки. Може да опитате с щампи и рисунки на екзотични животни. Или да си набавите модел от велур с цвят на ирис. Особено подходящи за лятото са мокасините, които идеално се съчетават с бели дънки,...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.