pola i topНай-важното събитие в живота на всяка девойка е нейния абитуриентски бал. Огромно е разнообразието от тоалети, които се предлагат за абитуриентите по магазините. Но какво да избере, се пита всяка девойка.

В тази статия ви предлагаме варианти на комплект от две части – пола и официален топ. Защо ви предлагаме именно този вариант за най-официалната вечер, а не традиционната рокля?

Има няколко причини. Първо: ако си купите рокля, която не ви е по мярка ще трябва да се преправя, а това не е много удачен вариант за някои по-сложни модели, които се

състоят от много релефни детайли или има сложни драперии

Второ: да си поръчате рокля при шивач или в модна къща ще ви излезе много по-скъпо, докато комплект от пола и блузка ще ви излезе по-изгодно и с тази задача ще се справи почти всяка шивачка.

Трето: след това ще можете да носите официалния топ в съчетание с пола или панталон и при други поводи, а защо не и полата. Докато в повечето случаи роклята се облича само веднъж – за абитуриентската вечер.

Костюмът за абитуриентската вечер може да бъде ушит от еднакъв плат, така той ще изглежда като рокля.

Например: Черен официален топ и червена пола.

За бала избраният тоалет от пола и официален топ трябва да изглежда максимално ефектно, ето защо съчетанието на червено и черно ще бъде най-подходящия вариант. Официалният топ е от разкошна черна дантела, ето защо няма да има нужда от допълнителни украшения освен обеци. Чантата-клъч може да бъде червена или черна, но също и контрастна, например, златиста, сребриста или виолетова. При такова смело съчетание ще трябва да обърнете особено внимание на обувките. В комплекта идеално ще се впишат бежови или телесен цвят обувки на токче.

Червен комплект от пола до коляното и официален топ

Ако сте стройна блондинка или ярка брюнетка ще изглеждате възхитително в комплект от разкроена пола от тюл на няколко волана и прилепнал по тялото топ с красива дантела на гърба. Тесният топ и пищна пола визуално намаляват талията, а обувките в телесен цвят правят краката да изглеждат още по-дълги. Топът е от дантела, подплатен със същия цвят плат. Полата се състои от четири пласта фина тюлена материя.

Разкошен червен бродиран  комплект

За полата е необходим червен тюл, а за топа може да се избере едноцветна материя в същия цвят. Може да се избродира с копринени конци, като предварително се подплати със специална подплата.

В този случай костюмът е с ярко червен цвят, но вие можете да изберете друг, който повече да отива на цвета на очите и косата ви.

Абитуриентската вечер е най-вълнуващата вечер за всяка млада дама. Позволете си да изглеждате ослепително и зашеметяващо, защото тази вечер ще остави спомени за цял живот.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/03/pola-i-top.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/03/pola-i-top-150x150.jpgadminСтатииНай-важното събитие в живота на всяка девойка е нейния абитуриентски бал. Огромно е разнообразието от тоалети, които се предлагат за абитуриентите по магазините. Но какво да избере, се пита всяка девойка. В тази статия ви предлагаме варианти на комплект от две части – пола и официален топ. Защо ви предлагаме...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.