Колани – страхотен начин за завършване на визията

Без значение дали сте мъж или жена, всеки един от вас се е сблъсквал с желанието да изглежда неотразимо, но в същото време да усеща, че малко го дели от постигането на тази цел. Популярните елегантни или спортни колани често остават пренебрегнати в това своеобразно състезание на визуални приоритети.

Идеалният вариант за мнозина е да имат огромен гардероб, който може да им помогне да изглеждат зашеметяващо всеки ден. Разнообразните дрехи са може би по-важни за дамите, но има и господа, които държат не по-малко на това.

Постигането на различна визия е доста трудно. На помощ в този случай могат да дойдат аксесоарите, които с деликатния си отпечатък са напълно способни да направят чудеса с външния ви вид.

В постигането на мисията, да се сдобиете с качествени дрехи и аксесоари на наистина ниски цени на помощ, идва Discount Mania. Премиум селекцията на само маркови артикули ще ви изненада не само с огромното разнообразие, но и с цените, които са без аналог на пазара.

Какви видове колани съществуват

Що се отнася до този аксесоар, може смело да се каже, че той датира от дълбока древност. Възникнал като необходимост, коланът първоначално е имал скромната функция просто да задържа дрехата на мястото й. В последствие хората са започнали да закачат на него оръжия и различни уреди, които им помагали в ежедневието.

С развитието на човешката цивилизация и налагането на редица промени като желанието не просто да имаш дрехи, които те топлят и са удобни, но и тяхната украса и използването им, за да се покаже положението на носещият ги, нещата се променили.

Постепенно дрехите и аксесоарите ставали все по-сложни, а украсата има все по-пищна. В тази връзка и този така прост, но по същината си гениален, аксесоар претърпял редица промени.

Коланите започнали не просто да са средство за прикрепване на дрехите, но и важна част, която допълвала цялостното облекло. Намерени са редица колани, които са толкова пищно украсени, че по-скоро са пречели, отколкото са имали функционална стойност.

Има безброй варианти, относно материята, от която може да са изработени коланите. Най-разпространеният вариант е естествената кожа. Тя се свързва не само с отличното си качество, но и с ненадмината продължителност на ползване.

Засилващата се тенденция през последните години и темповете с които модните брандове налагат нови колекции отвори врата за безброй много материали. Тяхната употреба е основно с цел да се използват по-евтини алтернативи, и така хората да могат да обновяват по-често гардероба си.

На пазара може да намерите колани от изкуствена кожа, силикон, различни видове гума, преплетени от всякакви нишки от различни материи и какво ли още не.

По този начин наистина взискателните ценители на модата успяват да си набавят огромно количество от така желаните дрехи и аксесоари.

Как да извлечете максимума от своите колани

Ако сутрешното изправяне пред гардероба е ежедневно мъчение за вас, ето няколко идеи как да направите избора си на облекло по-ефектно:

1. Тънки колани

За топлите месеци, когато дамите смело обличат рокли от всякакви материи може да добавите тънък колан.

По този начин едновременно ще подчертаете талията си и ще добавите интересен детайл към роклята, която може и вече малко да ви е омръзнала.

2. Кожен колан

Няма как да пропуснем и дънките. По същината си те не правят нужното впечатление, на което се надявате.

Това може лесно да се поправи с хубав кожен колан. Няма да сбъркате ако заложите на силен контраст.

3. Колан от плат

Имате любимо зимно палто, но то също може да причислите към дрехите, които вече не предизвикват у вас първоначалния ентусиазъм?

Над него просто сложете широк колан, изработен от дебел плат, който едновременно да допълва връхната дреха, но и да дава приятния нюанс на различното.

Надяваме се да сме ви били полезни и сме ви вдъхновили да намерите нови модни предизвикателства, които да претворите в ежедневието си.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2019/07/kolani.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2019/07/kolani-150x150.jpgadminСтатииКолани – страхотен начин за завършване на визията Без значение дали сте мъж или жена, всеки един от вас се е сблъсквал с желанието да изглежда неотразимо, но в същото време да усеща, че малко го дели от постигането на тази цел. Популярните елегантни или спортни колани често остават пренебрегнати...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.