Готови ли сте за лятото? Планирате ли вече как и къде ще прекарате почивката си?

Преди да потеглим за така мечтаната почивка трябва добре да помислим и за нашата протекция от силните слънчеви лъчи. През годините те станаха все по-силни и с по-лошо действие върху хората, ето защо е желателно предварително, преди да се изложим на слънце да предприемем мерки. Една от тях е употребата на предпазващи млека с определен фактор.

Ако не ги използваме рискуваме да си навлечем проблеми, като слънчевото изгаряне ще бъде най-малкия проблем. В следствие на силните лъчите и тяхното вредно въздействие, много хора получават алергичен обрив. Също така продължителното препичане на слънце, може да предизвика застаряване на кожата, както и поява кафеникави петна.

За да се предпазим от тези вредни въздействия би било добре да използва специална козметика за лице и тяло със защитен фактор. Много хора предпочитат да се доверят на изпитани марки слънцезащитни млека и лосиони. Козметиката за лице е изключително благоприятна за ползване преди и след излагане на слънце, защото е с предпазни филтри от типа UVA и UVA. Лосионите са с доказана ефикасност. Главната съставка, от който са произведени е от есенция, която служи като чадър за кожата. Тъкмо от това има нужда кожата ни, от гарантирана протекция, за да може да се забавляваме безгрижно край морските плажове.

Доверете се на професионалната козметика, за да бъда вашата почивка приятни и същевременно безопасна!

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/03/kozmetika.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/03/kozmetika-150x150.jpgadminСтатииГотови ли сте за лятото? Планирате ли вече как и къде ще прекарате почивката си? Преди да потеглим за така мечтаната почивка трябва добре да помислим и за нашата протекция от силните слънчеви лъчи. През годините те станаха все по-силни и с по-лошо действие върху хората, ето защо е желателно...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.