Роклите са били и ще си останат най-търсения предмет от женския гардероб. И това не е никак странно, защото именно с роклите всяка дама изглежда максимално женствено и елегантно, дори ако ги съчетава с ниски обувки. Роклите помагат на всяка истинска принцеса максимално цветно и нежно да изрази индивидуалността си. Освен това, никоя друга вещ от гардероба на жените не може да се похвали с наличието на толкова разнообразни модели и фасони за всеки случай на живота. Дойде време да разгледаме и какви ще са модните трендове този сезон и на какви фасони ни съветват да залагаме водещите дизайнери.

  • Дълги рокли

Тази пролет именно този фасон е на пика на популярността. Може да се съчетава, както с кецове или просто ниски обувки и дънково яке, така и с по-елегантни допълнения. Основните цветове, които са актуални са бялото, оттенък на мандарина и горчица, както и нежно синьото. Вечната класика в лицето на черните модели разбира се също е актуална, но ние лично ви съветваме да залагате на по-ярките и наситени цветове.

  • Дантелени рокли

Те са безумно женствени и с тях всяка жена с лекота ще изглежда като истинска принцеса. В ежедневието си можете да ги съчетаете с кафяво елече или пък с  яке, допълвайки образа ви с по-груби ниски обувки. Ако обаче не обичате casual стила дори и за всекидневието ви, тогава просто заложете на класиката, избирайки обувките на ток и вталените сака в сочни и ярки оттенъци.

  • Мини рокли

rokliТези модели не са по-малко актуални, затова ако все още нямате такъв модел в модния ви гардероб, тогава е време да го обновите поне с едни модел мини рокля. Моделите са интересни и женствени, а кройките смели и закачливи.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/01/rokli.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2018/01/rokli-150x150.jpgadminСтатииРоклите са били и ще си останат най-търсения предмет от женския гардероб. И това не е никак странно, защото именно с роклите всяка дама изглежда максимално женствено и елегантно, дори ако ги съчетава с ниски обувки. Роклите помагат на всяка истинска принцеса максимално цветно и нежно да изрази индивидуалността...Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.