Местоположение: София

Адрес: ж.к. Западен парк , ул. Найчо Цанов бл.105

Лице за контакти: Десислава Борисова

Телефон/GSM: 0888800285

Email: office@bomi-bg.com

Сайт: www.bomi-bg.com

Информация: Фирма БОМИ е частно дружество, създадено през 1993г. За изминалите повече от 20 години фирмата трайно се наложи на българския пазар и в момента е безспорен лидер в търговията с шивашки материали. Разполагаме на склад с богат асортимент качествени артикули, внос от Германия, Франция, Турция, Китай, Тайван и др. Изпълняваме и специализирани индивидуални поръчки с максимално кратък срок на доставка. За по-големи поръчки разполагаме със собствен транспорт и доставка на място! Вносът за всеки сезон е съобразен с последните модни тенденции.
В офиса на фирмата е изградена надеждна високоскоростна връзка през интернет. Всичко това гарантира перфектна комуникация и улеснява работата с всичките ни контрагенти.

https://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2017/05/bez-logo-bgtextile.jpghttps://bgtextile.eu/wp-content/uploads/2017/05/bez-logo-bgtextile-150x150.jpgadminСофияШивашки материалиМестоположение: София Адрес: ж.к. Западен парк , ул. Найчо Цанов бл.105 Лице за контакти: Десислава Борисова Телефон/GSM: 0888800285 Email: office@bomi-bg.com Сайт: www.bomi-bg.com Информация: Фирма БОМИ е частно дружество, създадено през 1993г. За изминалите повече от 20 години фирмата трайно се наложи на българския пазар и в момента е безспорен лидер в търговията с шивашки материали....Каталог за шивашки фирми, текстилни производители и търговци на дрехи и обувки.